TAPAHTUMATUOTANTOPALVELUT


Solidantic järjestää tapahtumia, joissa yritys voi luoda sekä uusia kontakteja että vahvistaa jo olemassa olevia asiakassuhteita. Me uskomme, että yrityksen liiketoiminnan menestys syntyy vahvoista suhteista. Me ideoimme ja toteutamme tapahtumia ja tilaisuuksia, joiden avulla yrityksesi voi rakentaa ja vahvistaa asiakas-, työntekijä- tai liikesuhteita.

Tutustu ja kysy lisätietoja palvelustamme!

 

MESSUT


Messut toimivat erinomaisena tapaamispaikkana yrityksellesi ja sen asiakkaille. Messuilla on mahdollisuus lanseerata uusia tuotteita tai palveluita, ja hankkia uusia asiakkaita tai yhteistyökumppaneita. Messut ovat erinomainen tilaisuus verkostoitua. Etukäteen on suunniteltava mitä yritys haluaa messuilla saada aikaan ja mitä messuilla tavoitellaan?

Kysy lisätietoja messujen toteuttamisesta!

MARKKINAT


Markkinat on luonteeltaan leppoisa tapahtuma, joka kokoaa yhteen ihmisiä! Markkinamyyjillä on oiva tilaisuus esitellä ja myydä tuotteitaan. Markkinoiden vetonaulaksi valitaan yleensä muutama teemaan sopiva esiintyjä, hyvä juontaja ja/tai aktiviteetteja, joiden avulla houkutellaan sekä kävijöitä että yhteistyökumppaneita.

Markkinoilla myyjät tavoittavat helposti kerralla suuren joukon potentiaalisia asiakkaita ja osallistuvat vaivattomasti hyvin tuotettuun, tasokkaaseen tapahtumaan.

Kysy lisätietoja markkinoiden järjestämisestä!

YRITYKSEN TILAISUUDET


Yrityksen tilaisuuksien suunnittelussa otamme huomion yrityksen imagon, arvot sekä tapahtuman tavoitteet. On ensiarvoisen tärkeää, että sekä vieraat että yrityksen henkilökunta tuntevat olonsa tervetulleeksi, ja että he viihtyvät.

Tilaisuuden järjestetään yksityiskohtia unohtamatta, ja siitä luodaan mieleenpainuva kokonaisuus, joka maksaa itsensä takaisin sitoutuneiden sidosryhmien kautta.

Miksi siirtäisit yrityksesi tilaisuuden suunnittelun ammattilaiselle?

Aloitamme tilaisuuden järjestämisen kattavalla suunnitelmalla, joka tehdään yhdessä asiakasyrityksen kanssa. Huomoimme asiakkaamme toiveet ja tavoitteet, ja suunnittelemme jokaisen yksityiskohdan tarkkaan harkiten. Tila ja sen sisustus, tunnelma, tarjoilut ja esiintyjät - kaikki ovat tärkeä osa tapahtumatuotantoa. Meillä on laaja ja luotettava alihankintaverkosto, jonka avulla voimme toteuttaa asiakkaidemme toiveet kustannustehokkaasti mutta laadukkaasti.

Kun yrityksesi tilaisuuden suunnittelu on ulkoistettu, voi koko henkilökunta keskittyä tuottavaan työhön ja itse tapahtumassa nauttia ja ottaa tilaisuudesta kaikki irti. Varmistamme yrityksellenne ikimuistoisen tilaisuuden, joka toteutetaan aikataulun ja budjetin mukaisesti. Me ammattilaisina otamme huomioon kokonaisuuden yksityiskohtia unohtamatta.

Kysy lisätietoja palvelustamme!